Inschrijving FSMA: beheer uw inschrijvingsdossier voortaan ‘online’

26-02-2018

De FSMA heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een online applicatie, “CABRIO” genaamd, voor het indienen en het beheer van het inschrijvingsdossier voor tussenpersonen.

Deze applicatie werd stapsgewijs uitgerold:

  • Vanaf november 2015: inschrijving als bemiddelaar in hypothecair krediet en/of consumentenkrediet.
  • Vanaf juni 2017: nieuwe individuele inschrijving als verzekeringstussenpersoon en tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten
  • Februari 2018: transitie van bestaande verzekeringstussenpersonen en tussenpersonen in bank- en beleggingsdiensten naar de applicatie (enkel individuele inschrijvingen).

Uw inschrijvingsdossier als verzekeringsmakelaar (en tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten voor zover individueel ingeschreven) zal dus binnenkort via CABRIO beschikbaar zijn.

Hoe word ik door de FSMA verwittigd?

De FSMA zal op korte termijn een brief via post overmaken met een unieke activatiecode om toegang te krijgen tot uw online dossier.  

Let op: deze activatiecode heeft een beperkte geldigheidsduur.

U bent reeds individueel ingeschreven als bemiddelaar in hypothecair krediet en/of consumentenkrediet? Dan ontvangt u geen brief via post maar een verwittiging via e-mail op uw professioneel e-mailadres. Wanneer u inlogt op CABRIO, zal u automatisch uw andere inschrijvingsdossiers terugvinden.

Meer informatie?

Meer informatie vindt u in de nieuwsbrief van de FSMA.

Vragen?

Voor eventuele vragen kan u telefonisch contact opnemen met de FSMA op het nummer 02/220.57.04 (elke werkdag tussen 9u en 12u).

Leden kunnen uiteraard ook met FVF contact opnemen.


Terug naar het nieuwsarchief