De Dag van de Makelaar 2018

Herbeleef De Dag van de Makelaar 2018 met de reportage, sfeerfoto's en de vele presentaties en video's die aan bod kwamen tijdens deze dag vol verrassingen en interessante thema's! 

Presentaties en video's

Maar liefst 21 sprekers kwamen on stage hun visie uit de doeken doen! Zo kwamen BIPAR, de FSMA, De Hoge Raad voor Zelfstandigen en KMO’s en BV-OECO, de consumentenorganisatie, vanuit hun actieterrein meer duidelijkheid geven over de specifieke situatie van de verzekeringsmakelaar in België. De InsurTechs benadrukten dan weer dat zij de toekomst mét de verzekeringsmakelaar zien. Ook trendwatcher Tom Palmaerts van Trendwolves beklemtoonde dat de verzekeringsmakelaar nog lang niet tot het verleden behoort! Deze visie deelt hij met de topstukken van de verzekeringsmaatschappijen. In het CEO-debat waren zij het er allen over eens dat de toekomst samen met de verzekeringsmakelaar is.

Presentaties

Video's

 • BIPAR
   
 • FSMA
   
 • Brocom
   
 • Hoge Raad voor Zelfstandigen en KMO's
   
 • Insurtech

Sfeerfoto's

De Gulden Regel

Na een spannende live voting door de FVF-leden, was het Baloise die de felbegeerde trofee in de wacht sleepte!
 

 

"Wij, Baloise, deden een huwelijksaanzoek aan de verzekeringsmakelaar. Vandaag hebben zij op De Dag van de Makelaar allen volmondig 'ja' gezegd. Wij zijn dan ook verheugd om met hen verder te bouwen aan een mooie toekomst."
Henk Janssen, CEO Baloise Insurance

FVF wenst Baloise nogmaals een dikke proficiat!

Reportage

Kon u er niet bij zijn of wilt u de dag herbeleven? Kijk dan zeker onze reportage!