Brokers Training lanceert online opleidingsplatform ‘Advisors Up-to-date’

30-04-2020

In Vrijuit 1 kon u al meer lezen over de nieuwe wind die waait binnen Brokers Training, het opleidingscentrum van FVF. Het laatste jaar wordt daar intensief aan een nieuwe, slimme koers gewerkt. 

De wereld om ons heen is in volle vaart aan het veranderen. De verzekeringssector en de bijscholing van het makelaarsberoep ontsnappen er ook niet aan. De missie van Brokers Training is dan ook om de makelaars en hun personeel bij te scholen om te blijven meedraaien in deze veranderende verzekeringswereld.
 
Moeten al deze opleidingen echter steeds klassikaal verzorgd worden als er mooie alternatieven bestaan waardoor mensen niet onnodig de file moeten trotseren? Hoe voldoet u aan uw opleidingsverplichting wanneer Covid-19 ons leven op zijn kop zet?  
 
Brokers Training en Akkermans & Partners slaan daarom de handen in elkaar. Maak kennis met Advisors Up-to-date, hét online opleidingsplatform voor de verzekeringsmakelaar en hun personeel.

Via de persoonlijke, digitale leeromgeving kan u efficiënt en veilig van thuis of kantoor uit opleidingspuntenverzamelen in zowel verzekeringsbemiddeling, kredietbemiddeling als bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten.
 
Als FVF-lid geniet u van een mooie korting waarvoor tevens de KMO portefeuille in aanmerking komt. 
 
U kan zich registreren op de website van Brokers Training.


Terug naar het nieuwsarchief