De Dag van de Makelaar 2016 (2): presentaties en documenten

19-10-2016

De Dag van de Makelaar was dit jaar opnieuw een succes. Afgelopen vrijdag mocht FVF maar liefst 1000 personen verwelkomen in De Nekkerhal te Mechelen!

Inhoud

Naar aanleiding van het thema “De kracht van de verzekeringsmakelaar. Waar zit zijn meerwaarde?”, werd samen met de aanwezigen de meerwaarde van de verzekeringsmakelaar in kaart gebracht.

Hieronder vindt u het resultaat van een mooie denkoefening:

Bijkomende documentatie, waaronder de presentaties en de filmpjes van de Gulden Regel, kan u terugvinden via deze link.

Exclusieve workshops voor FVF-leden

Bovenstaande cirkel met kernwoorden toont duidelijk de zichtbare meerwaarde van de verzekeringsmakelaar. Om de FVF-leden te ondersteunen in het uitdragen van deze meerwaarde, organiseert FVF dit jaar opnieuw een praktische workshop, in samenwerking met Brokers Training. Wilt u er graag bijzijn? Schrijf u dan nog snel in via deze link! De plaatsen zijn immers beperkt.

Reacties

Om nog even terug te blikken op De Dag van de Makelaar, vindt u hieronder een greep uit de vele, positieve reacties die FVF mocht ontvangen:

“Van harte bedankt voor de uiterst boeiende presentatie en animatie afgelopen vrijdag. Ik voel mij trots om verzekeringsmakelaar te zijn ! (En dit dankzij jullie)”

“Vooreerst een dikke proficiat met de organisatie Dag van de makelaar. Terug een voltreffer!”

“Nogmaals proficiat met het evenement van vrijdag! Dag van de makelaar was echt top! Volgend jaar zeker opnieuw op post!”

FVF wil via deze weg ook de talrijke aanwezige FVF-leden bedanken voor hun actieve participatie!


Terug naar het nieuwsarchief