FVF en Willemot sluiten een samenwerking ten voordele van de makelarij!

21-01-2016

FVF en Willemot gingen vanaf 1 januari 2016 een samenwerking aan. Voor beide partijen, maar vooral voor de Vlaamse makelaar, geeft deze samenwerking heel wat opportuniteiten. 

Al de makelaars die samenwerken met Willemot zullen van heel wat voordelen bij FVF kunnen genieten dankzij de samenwerking die tot stand kwam tussen FVF en Willemot. Makelaars die FVF nog niet kennen, zullen binnenkort de mogelijkheid krijgen kennis te maken met FVF via een aantal ledenvoordelen. Makelaars die reeds lid zijn van FVF genieten een mooie korting op hun lidmaatschapsbijdrage voor 2016. Alle betrokken makelaars zullen hierover heel binnenkort een schrijven ontvangen.

Door de samenwerking met Willemot wordt FVF in Vlaanderen incontournable. FVF zal meer dan 1600 verzekeringsmakelaars vertegenwoordigen, hetgeen neerkomt op bijna de hele markt in Vlaanderen. Dit maakt van FVF dé gesprekpartner voor de Vlaamse verzekeringsmakelarij, waar niemand nog rond kan!

Ook voor Willemot schept deze samenwerking met FVF opportuniteiten. Het is voor iedere makelaar van belang dat hij permanent op de hoogte blijft van evoluties in de markt. Een makelaar moet de nieuwe wetgeving kennen en toepassen binnen zijn kantoor; een makelaar moet zich permanent vormen en bijscholen. De makelaar die samenwerkt met Willemot zal de digitale trein niet missen. Zowel hij als zijn klant zal zijn verzekeringsportefeuille digitaal kunnen raadplegen. Op al deze vlakken zal FVF voor de makelaars een meerwaarde bieden, waardoor Willemot er zeker van kan zijn dat zijn partners professionele makelaars zijn.

Zowel FVF als Willemot zijn verheugd met de samenwerking, en hopen dat het een langdurige goede relatie wordt, waarvan iedereen de positieve gevolgen kan voelen.


Terug naar het nieuwsarchief