Kijk nu naar het virtueel FVF-café!

02-02-2021

Vorige week vrijdag opende FVF eenmalig de deuren van haar virtueel café 't Voske. Meer dan 900 leden en stakeholders klonken live met ons mee op de 65ste verjaardag van FVF én op een lange toekomst samen met de verzekeringsmakelaar! Hartelijk bedankt voor jullie massale deelname en positieve feedback!

Op het menu

  • Interview met Jan Verlinden (Senior Director Capgemini) over de trends binnen de sector;
  • CEO-panel met Heidi Delobelle (AG Insurance), Jef Van In (AXA) en Henk Janssens (Baloise Insurance) over hoe zij omgaan met deze trends en de rol van makelaars.

Deelnemers over het webinar

"Dit is werkelijk de beste en mooiste setting van alles wat ik de voorbije maanden online heb kunnen volgen! Bedankt voor deze geweldige kleine 'escape'!"

"Proficiat met de presentatie. Zeer mooie vormgeving!"

"Schitterend kader. Ik had al zin om op café te gaan, maar nu is de drang nog groter!"

"Gefeliciteerd met het zeer geslaagde format. De setting sprak écht aan, kwam super authentiek over en de gesprekken waren inhoudelijk heel interessant."

Herbekijk het webinar

Heeft u het webinar gemist? Geen probleem! U kan het hier volledig herbekijken!

Bij FVF blijven we alles in het werk stellen om uw belangen bij alle verschillende instanties te verdedigen. De gedrevenheid en het enthousiasme van het ganse FVF-team is daarbij ons verjaardagscadeau om samen met u alle uitdagingen aan te gaan.


Terug naar het nieuwsarchief