65 jaar FVF!

25-09-2020

FVF blaast 65 kaarsjes uit!

U leest het goed: al 65 jaar zet de beroepsvereniging haar schouders onder tal van initiatieven om de meerwaarde van de verzekeringsmakelaar te onderstrepen en verdedigt zij hun belangen bij tal van stakeholders. 

Hoewel de eerste vergadering in 1955 slechts zes makelaars wist te verwelkomen in café ’t Vosken op de Antwerpse Grote Markt, verdedigt FVF vandaag meer dan twee derde van de Vlaamse makelaars. 

Hoewel we onze feestmuts opzetten, feesten we dit jaar helaas niet samen. Geen De Dag van de Makelaar, wel interessante webinars in het najaar. Meer informatie hierover ontvangt u binnenkort.

Feesteditie Vrijuit

In deze speciale editie van Vrijuit reflecteren we terug op de rijke geschiedenis van FVF én de makelarij.

Zo spreken we onder meer met voormalige voorzitters en directeuren, die zich destijds hard hebben ingezet om de belangen van verzekeringsmakelaars te verdedigen, én onze belangrijke gesprekspartners.

U zal zien dat deze digitale Vrijuit in een fris jasje steekt. Bij FVF stellen we alles in het werk om niet alleen de makelarij futureproof te maken, maar ook onze ondersteuning. Een futureproof ledenmagazine, dat u zowel op desktop, tablet én smartphone kan lezen, hoort hierbij.

Op nog een mooie, lange toekomst samen!


Terug naar het nieuwsarchief