Federale verkiezingen 2019: Politiek Memorandum

29-01-2019

Op 26 mei trekken we weer met zijn allen naar de stembus. Aangezien er momenteel al hard gewerkt wordt aan de diverse partijprogramma’s, legden wij vanuit FVF de politici alvast ons Politiek Memorandum voor.

Zoals u zal lezen, is ons memorandum een document dat het belang van de verzekeringsmakelaar duidelijk onderstreept. Het moet helpen om de constructieve dialoog, die we al hadden met de vorige regering, verder te zetten over heel wat belangrijke dossiers.

Zodra de samenstelling van de nieuwe regering een feit is, zal het memorandum ook onze leidraad zijn voor onze contacten met de nieuwe ministers en kabinetten.

U kan dit memorandum uiteraard ook verspreiden naar eventuele lokale politieke contacten. Een papieren versie wordt u nog bezorgd bij de volgende Vrijuit.

Om het in ‘verkiezingstermen’ te formuleren: vanuit FVF ontvangt u alvast één belofte mét concrete invulling: de Raad van Bestuur en het team van FVF blijven zich dag in dag uit inzetten om de belangen en de rol als verzekeringsmakelaar te verdedigen bij de diverse politici!


Terug naar het nieuwsarchief