FVF lanceert overnameplatform!

01-07-2020

FVF wordt regelmatig gecontacteerd door verzekeringsmakelaars die een verzekeringsportefeuille willen kopen of verkopen. Ook op het FVF-forum verschijnen vaak dergelijke berichten. Voor FVF reden genoeg om hiervoor een tool te ontwikkelen, die vanaf heden online staat.

Met het overnameplatform van FVF, kunnen makelaars voortaan op één plek anoniem zowel hun verzekeringsportefeuille ‘te koop’ aanbieden, als een zoekertje plaatsen om een portefeuille over te nemen van een concullega.

EXTRA FUNCTIES VOOR FVF-LEDEN

Het platform staat open voor iedereen, maar enkel de FVF-leden krijgen volledige toegang tot alle functionaliteiten van het platform. Zo kan iedereen een verzekeringsportefeuille 'te koop' aanbieden en ingaan op zoekertjes, maar kunnen enkel FVF-leden reageren op 'te koop' aangeboden portefeuilles en zoekertjes plaatsen. Voor het plaatsen van een zoekertje dient men onder andere de grootte van de verzekeringsportefeuille, de regio en verhouding particulieren/ ondernemingen op te geven.

Voor FVF was de verwezenlijking van dit platform van groot belang om ook de nieuwe generatie verzekeringsmakelaars een duwtje in de rug te geven bij hun zoektocht naar een verzekeringsportefeuille. Zo waarborgen we de toekomst van de verzekeringsmakelarij!

ONTDEK HET PLATFORM

Surf naar www.fvf.be/overnameplatform en creëer eerst uw eigen account. We raden u aan om dezelfde gegevens te gebruiken als voor uw inlog op de ledenzone en het forum van FVF. Vervolgens kan u als lid onder 'profiel' uw FVF-lidmaatschap koppelen door uw inloggegevens van de ledenzone en het forum in te voeren. Daarna kan u gebruikmaken van alle functionaliteiten van het overnameplatform.

U kan hier de handleiding raadplegen.


Terug naar het nieuwsarchief