FVF verwelkomt nieuwe CEO

02-12-2022

Beste leden

Memorabele momenten vragen om memorabele uitspraken van memorabele personen. Immers, het is zowaar een decennium geleden dat de FVF-bestuursleden nog eens samenkwamen om een nieuwe CEO voor te stellen tijdens een uitzonderlijke zitting van het bestuursorgaan. 

Vanaf 1 januari 2023 zal Erik Weekers de fakkel als CEO van FVF overnemen. Met zijn jarenlange ervaring binnen de sector, onder meer als verzekeringsmakelaar, alsook zijn vaardigheden om personen aan te sturen, te motiveren en te inspireren, acht het bestuursorgaan van FVF hem de geknipte man om Kelly Schamphelaere op te volgen.

Dat de woorden van een bedenker van een wereldberoemde muis deze bekendmaking inleiden, is wellicht ten dele gestuurd door het onderbewustzijn, maar zeker ook vanwege de oprechte, weloverwogen en gedurfde aankondiging van Kelly Schamphelaere over haar vertrek bij FVF aan haar naaste medewerkers en de FVF-bestuursleden, nu ondertussen bijna 3 maanden geleden.

Vandaag is er dus witte rook en ongetwijfeld daarmee samengaand, vele vrijpostige vragen over de nieuwe CEO van FVF. Antwoorden mag u verwachten in een dubbelinterview met Kelly Schamphelaere in de volgende editie van Vrijuit. Of de quote van Walt Disney hem in zijn nieuwe uitdaging bij FVF kan en zal inspireren en zo ja, op welke manier, lijkt ons alvast een goede vraag.


Terug naar het nieuwsarchief