GROOT NIEUWS: Geniet van individuele begeleiding op uw kantoor!

03-12-2020

FVF krijgt vaak de vraag hoe alle wettelijke verplichtingen binnen een kantoor en naar de klant toe moeten opgevolgd worden. Vaak ziet men door de bomen het bos niet meer!

Via de gratis workshops die FVF organiseert voor haar leden komen we al deels tegemoet aan deze vraag.

NIEUW: Individuele begeleiding op kantoor!

We merken echter dat sommige makelaars toch nog met vragen blijven zitten. Deze zijn vaak niet zo eenvoudig te beantwoorden. Daarom komt FVF vanaf heden naar uw kantoor om u en uw team te begeleiden!
 

Wat kan u verwachten?

Om u deze begeleiding aan te bieden, gaat FVF een samenwerking aan met Peter De Potter.

Voor hem kent de verzekeringssector geen geheimen meer. Hij zal op uw kantoor stap voor stap de verschillende FVF-tools doornemen, al uw compliance-vragen beantwoorden en uw kantoor op de goede weg zetten om volledig compliant te werken.

Het voordeel van deze individuele begeleiding? De sessie is volledig afgestemd op de kenmerken van uw kantoor. Achteraf weet u van aanpakken en kan u op beide oren slapen: uw kantoor werkt compliant!

In onderstaande video geven Kelly Schamphelaere en Peter De Potter alvast meer info.

Maak een afspraak!

Geniet u graag van deze ledenservice? Via de website van Brokers Training kan u een compliance audit aanvragen. FVF zal u dan een vragenlijst bezorgen om uw kantoor in kaart te brengen en een offerte op maat te maken. Deze individuele begeleiding valt namelijk buiten uw lidmaatschapsbijdrage.

Hopelijk tot binnenkort!


Terug naar het nieuwsarchief