Lancering nieuwe website Brokers Training

28-08-2023

Beste leden

De afgelopen maanden stond achter de vertrouwde website van Brokers Training, subtiel van de buitenwereld afgeschermd, de nieuwe website van FVF's opleidingspartner, in de steigers.

Deze online toegangspoort naar een rijkelijk en doordacht scala aan opleidingen voor de professionele makelaar en diens medewerkers kreeg niet enkel een nieuwe, eigentijdse look & feel maar ook werd het gebruiksgemak flink opgeschroefd.
 

REGISTRATIE

Vandaag bent u bij de eersten om deze brandnieuwe website van Brokers Training te bezoeken en de nieuwe features te ontdekken. Daarbij springt de nieuwe of te hernieuwen registratie van elke gebruiker in het oog. Zodra u deze formaliteit in orde hebt gebracht, kunnen u en uw medewerkers-cursisten voortaan op elk moment een overzicht raadplegen van hun geplande en gevolgde opleidingen.

Een praktische handleiding helpt u hierbij nog sneller op weg.
 

NIEUWE OPLEIDINGEN

Bij een nieuwe website hoort uiteraard ook een lading nieuwe opleidingen. Check hieronder alvast de eerstkomende verzekeringstechnische opleidingen:
  
•    Dinsdag 12 september: Arbeidsongevallen  - De wet 
•    Dinsdag 26 september: Arbeidsongevallen - Schadegevallen


Heeft u ondertussen vragen over de nieuwe website of over de diverse opleidingsmogeliijkheden, stel deze gerust via het contactformulier van Brokers Training.  


Terug naar het nieuwsarchief