Laten we klinken op een bruisend 2024!

03-01-2024

Beste leden,
 
FVF wenst u, uw naasten en uw medewerkers een fantastisch 2024.

Het nieuwe jaar kondigt zich alvast veelbelovend aan.

Zoals u in ons magazine VRIJUIT kon lezen, zullen wij als federatie tal van initiatieven nemen om uw belangen als makelaar te blijven verdedigen, om uw maatschappelijke en commerciële rol te promoten en om u en uw organisatie te helpen versterken.

Uw federatie zal door goed overleg met politici, regelgevers, verzekeringsmaatschappijen en andere stakeholders, blijven ijveren voor een makelaarsvriendelijke omgeving waarin het rendabel en aangenaam werken is en waarin we onze klanten optimaal kunnen adviseren en begeleiden.

Samen met BROCOM zullen we ons beroep en onze unieke dienstverlening verder promoten door onze sterktes nog meer kenbaar te maken bij het grote publiek met bijzondere aandacht voor de alsmaar wijzigende vragen en behoeften van onze klanten en prospecten.

FVF zal samen met een groep geselecteerde partners en onze eigen opleidingsinstelling Brokers Training voorzien in tal van nieuwe vormen van ondersteuning om uw slagkracht te vergroten. U hoorde het al op De Dag Van De Makelaar en kon het lezen in de jongste editie van VRIJUIT.

Onze interne organisatie is er klaar voor en ons bestuursorgaan vat het nieuwe jaar aan met een nieuwe voorzitter. Jo Berghs neemt “met veel goesting” de fakkel over van Dirk Gysemans.
 
Onze groeiende groep van leden zal in 2024 onverminderd verder evolueren, gebaseerd op elkaars ervaring en dynamiek.

De vele uitdagingen die ook dit nieuwe jaar zal brengen, pakken we samen aan. Toenemende regelgeving, digitalisering, marktcompetitie, gewijzigde klantverwachtingen…

Het wordt een boeiend jaar.

Blij dat u aan boord bent!  
 


Terug naar het nieuwsarchief