Persbericht FVF: marktaandeel verzekeringsmakelaar blijft stijgen!

17-01-2023

Zopas publiceerde Assuralia zijn nieuwste sectorstudie en de resultaten herbevestigen de stijgende tendens van het marktaandeel van de onafhankelijke verzekeringsmakelaar.

In niet-leven houdt de makelarij, ondanks de bikkelharde concurrentie van andere distributiekanalen, goed stand en kiest ondertussen 6 op de 10 particulieren voor bemiddeling door een verzekeringsmakelaar en bij ondernemingen en zelfstandigen loopt dit zelfs op tot 3 op 4. In leven valt vooral de groei in spaar- en beleggingsverzekeringen op.

De troefkaarten die de verzekeringsmakelaar hierbij slim uitspeelt zijn de toepassing van digitale tools en persoonlijk contact met de klant waar aangewezen. Het blijven optimaliseren van deze fygitale werkwijze, werpt zijn vruchten af aldus de nieuwe Assuralia-studie.
 

Persbericht

Ook zo benieuwd naar de belangrijkste cijfers uit het Assuralia-rapport en de gevatte interpretatie ervan? Check dan zeker het persbericht dat FVF, samen met haar marketingpartner Brocom lanceerde.
 

FVF duidt positieve resultaten in de media

In een interview met FVF in de zakenkrant De Tijd wordt uiteraard tevreden over de studie van Assuralia gereflecteerd. De geleverde inspanningen van de makelarij die tot deze positieve resultaten hebben geleid, zetten we er maar al te graag nog eens in de verf.

Het ganse interview kan u op de FVF-pagina's op LinkedIn en Facebook nalezen en jawel, zeker delen! Tenslotte mag u best trots zijn op dit resultaat en deze berichtgeving op alle door u aangewende mediakanalen wereldkundig maken!

In andere Vlaamse dagbladen zoals HLN, het Nieuwsblad en De Morgen werden de interpretaties van FVF alvast veelvuldig overgenomen.


Terug naar het nieuwsarchief